Les condicions de manteniment dels Absorbents Tèxtils Reutilitzables són senzilles i fàcils d’incorporar en la vida quotidiana, ja que esdevenen una peça més de la roba interior o de llar que s’utilitza a diari. Les condicions generals dels productes són les següents:

manteniment

1. Un cop s’ha utilitzat, es retira i de seguida es deixa en remull en aigua freda, on els fluxos retinguts restaran a l’aigua. Es pot utilitzar bicarbonat de sodi o vinagre per ajudar a netejar i eliminar les olors. en casos de substàncies més persistents (femta, menstruació,…) afegir també sabó en posar en remull.

2. Es treu del remull i es pot rentar a mà o directament a la rentadora amb la resta de roba que es renta a diari. Cal tenir en compte no utilitzar lleixiu ni netejar conjuntament amb peces que continguin complements rígids (cremalleres, botons,…) donat que podrien danyar el laminat i  perdria la impermeabilitat. També es recomana no utilitzar suavitzant i reduir la quantitat de sabó ja que l’absorbent perdria la seva capacitat d’absorció.

3. Un cop rentat, es pot assecar a l’aire o amb l’assecadora a baixa temperatura (segons el cas).

Per qualsevol dubte contacteu amb nosaltres.