Bodys Adaptats

Gamma de roba adaptada per a nens que necessiten una ajuda extra: tant si requereixen sonda d’alimentació com peces fàcils de posar. Perquè l’hora de vestir sigui més senzilla, ràpida i còmoda.

Contacta amb nosaltres per a major informació.

Aquest producte està esgotat i no disponible actualment.

SKU: N/A Categoria:

Descripció

Body sense mànigues

Body sense mànigues de cotó suau. Obertura inferior per mitjà de botons a pressió a l’entrecuix. Disponible en diferents talles: 6, 8, 10, 12 i 14 anys.

Body sense mànigues d’obertura total

El nostre body sense mànigues d’obertura total, està pensat especialment per facilitar el vestir dels nens i nenes que pateixin una espasticitat dels membres. La seva obertura lateral, així com per la part superior i la part inferior, permet l’obertura total del body.

Body sense mànigues especial sonda gàstrica

Body sense mànigues pensat per a infants i joves amb sonda gàstrica. Té una obertura frontal, amb tancament per mitjà de botons a pressió, que facilita l’accés al tub gàstric. La seva obertura inferior, facilita un canvi més còmode i fàcil del bolquer.

Body sense mànigues d’obertura pijama

El nostre body sense mànigues d’obertura pijama, està pensat per facilitar el vestir dels nens i nenes i en casos de nens i nenes que portin sonda gàstrica. La seva obertura frontal i la part inferior, permet l’obertura total del body.

Informació addicional

OBERTURA

Normal, Obertura frontal, Obertura pijama, Obertura total

TALLA

5-6, 7-8, 9-10, 11-12, 13-14

COLORS

Vermell, Blau

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Bodys Adaptats”

L'adreça electrònica no es publicarà.