Llençol Protector DOSENUN

28.00 52.00  IVA inclòs

Llençol i protector de matalàs 2 en 1. La seva part superior ultra suau i confortable junt amb el seu laminat impermeable i transpirable, permet utilitzar-lo com a peça única. De molt fàcil manteniment.

Disponible en diferents mides i colors. Si necessites altres mides, contacta'ns

SKU: N/A Categoria:

Descripció

El Llençol Protector DOSENUN d’Absorvalia està especialment pensat per evitar el vessament de sòlids i líquids sobre el matalàs provocant el seu embrutiment.

Està fet d’una combinació de fibra natural (el cotó) confortable i saludable en contacte amb la pell, i de teixit tècnic laminat, que permet el pas de l’aire però no el dels líquids. Els seus laterals de polièster li proporcionen resistència en la zona de subjecció al matalàs.

Es pot rentar a la rentadora de casa; per a restes d’orina, saliva,.. deixar en remull amb vinagre i, en els casos de taques de femta, menstruació,…millor posar una mica de sabó en el remull. Posteriorment, rentar a la rentadora segons instruccions del fabricant. Cal tenir en compte de no fer-ho junt amb roba que contingui complements tipus cremalleres, botons metàl.lics,…que podrien agredir la capa laminada. No es recomana l’ús de suavitzant ni l’assecatge en assecadora.

Informació addicional

Pes650 kg

1 ressenya per Llençol Protector DOSENUN

  1. Marta Pujantell Puit

    Que podríeu fer-me saber quan en torneu a tenir, o com es pot fer comandes. Sobre els protectors de llit.

  2. Jordi Feliu

    Bon dia Sra Marta,
    de quina mida estem parlant? D’aquest artícle anem una mica sobre comanda. Tenim algun en estoc.
    Segons mida, li puc informar de temps i preu

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà.