Avís Legal

Benvingut la pàgina www.absorvalia.cat de ABSORVALIA.

A continuació, li exposem les condicions d’ús d’aquest pàgina web. La navegació per aquesta pàgina web li atorga el rol d’usuari de la mateixa i per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

Nota Legal

De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Servicios de Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, s’informa que Absorvalia (absorvalia.cat) és un domini de Jordi Feliu Salrach amb NIF 35119930B i amb domicili social a Hostalric 17450 i amb telèfon 600 540 056 i e-mail jordi@absorvalia.cat

Normes d’utilització

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc www.absorvlia.cat així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptades i l’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta web www.absorvalia.cat o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

Propietat intel·lectual

Les pàgines de absorvalia.cat i la informació o els element que conté, incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals Jordi Feliu n’és titular.

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport mitjà sense l’autorització prèvia i expressa.

Responsabilitat

La nostra intenció es la d’oferir un lloc web que ofereixi un funcionament continuat i la màxima qualitat.

De totes maneres, li informen que no podem garantir l’accés continuat, i que les pàgines es poden trobar impedides, o interrompudes per factors o circumstancies alienes a la nostra voluntat.

Absorvalia no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

Absorvalia no es fa responsable dels perjudicis que es poden derivar, entre altres de:

–           Interferències, interrupcions, errades, omissions, averies telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema, motivades per deficiències, sobrecarregues i errades en les línies i xarxes de telecomunicacions

–           Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus o a través de qualsevol mitjà de comunicació.

–           Ús indegut o inadequat del lloc web.

–           Errades produïdes per un mal funcionament del navegadors o pel ús de versions no actualitzades del mateix

L’usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícits o incorrecte del lloc absorvalia.cat, podrà ser reclamat per danys i perjudicis causats.

Així mateix, l’usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l’ús per la seva part de “robots”, “spiders”, … o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega  no raonable sobre el funcionament del lloc absorvalia.cat .

Legislació

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l’ús de la pàgina web www.absorvalia.cat serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.